
គ្រឿងផ្សំ៖
ទឹក
បង្គា
ផ្សិតចំបើង
គល់ស្លឹកគ្រៃ
រំដេង
ខ្ទឹមក្រហម
ស្លឹកក្រូចសើច
ស្លឹកជីររណា
ទឹកក្រូចឆ្មារ
ទឹកត្រី
ស្ករស
អំបិល
ម្ទេស
១. ដំបូងដាក់ដាំទឹកឱ្យពុះហើយដាក់គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ខ្ទឹមក្រហម ស្លឹកក្រូចសើចចូលកូរបន្តិចសឹមបង់អំបិល ស្ករស និងទឹកត្រី។ បន្ទាប់មកភ្លក់មើលល្មមហើយត្រូវដាក់ផ្សិតចូល។


២. ទុកឱ្យទឹកសម្លឡើងពុះបន្តិច សឹមដាក់បង្គាចូល និងរង់ចាំឱ្យល្មមបង្គាឆ្អិន។


៣. ចុងក្រោយភ្លក់ម្ដងទៀត បើគិតថាល្មមហើយ គ្រាន់តែបិទភ្លើងហើយដាក់ជីររណា ម្ទេស និងទឹកក្រូចឆ្មារជាការស្រេច៕



























Account
Security
Favourite Content