គំនិតបង្កើត Menu ភេសជ្ជៈថ្មីមួយនេះ ហាក់ទទួលបានការគាំទ្រយ៉ាងខ្លាំងបន្ទាប់ពីអ្នកផលិតមាតិកាអាហារម្នាក់លែងឡើងពីការប្រើប្រាស់ផ្លែស្វាយជាវត្ថុធាតុដើមក្នុងស្រុក និងមានតម្លៃសមរម្យមកធ្វើជាភេសជ្ជៈដែលនេះជាចំណែកមួយអាចជួយដល់ប្រជាកសិករខ្មែរមានដំណាំស្វាយស្រាប់។
ក្នុងពេលដែលទីផ្សារផ្លែផាសិនឡើងថ្លៃ អាជីវករដែលជាម្ចាស់ហាងកាហ្វេហាក់មានការព្រួយបារម្ភយ៉ាងខ្លាំង ទាំងតម្លៃ គុណភាព ក៏ដូចជាចំនួនដែលទទួលបានក្រោយការកុម្ម៉ង់។ យ៉ាងណាមិញ បញ្ហានេះមិនបានជាឧបសគ្គសម្រាប់អាជីវករដែលមានគំនិតច្នៃប្រឌិតសម្រាប់អាជីវកម្មរបស់ពួកគេនោះទេ ជាក់ស្ដែងអ្នកនាង ឃុន គឹមហៃ ដែលជាអ្នកផលិតមាតិកាអាហារម្នាក់នៅក្នុងខេត្ត បាត់ដំបង បានបំផុសគំនិតធ្វើភេសជ្ជៈពីផ្លែស្វាយជាមួយគ្រីមឈីសដែលទទួលបានការគាំទ្រយ៉ាងច្រើនពីសំណាក់ហ្វេនៗរបស់បងស្រី។ ចំពោះភេសជ្ជៈស្វាយទុំ Cream Cheese នេះជាប្រភេទភេសជ្ជៈដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់ ថែមទាំងជំនួយទៅដល់សុខភាពបានទៀត។
នេះជាវីដេអូបងស្រី ឃុន គឹមហៃ ចែករំលែកពីការធ្វើស្វាយទុំ cream cheese https://www.facebook.com/Khunkimhaiofficial/videos/233288219872017 បងប្អូនក៏អាចសាកធ្វើបាននៅផ្ទះដោយខ្លួនឯងបានដែរ។
ជាការពិតណាស់ផ្លែស្វាយជាដំណាំក្នុងស្រុកដែលដាំដោយប្រជាកសិករខ្មែរ ប៉ុន្តែដំណាំប្រភេទនេះហាក់បិបាករកទីផ្សារ ពេលដល់រដូវប្រមូលផលម្ដងៗ។ ការឡើងថ្លៃផ្លែផាសិន គឺមកពីមួយរយៈនេះប្រជាពលរដ្ឋខ្មែរកំពុងពេញនិយមភេសជ្ជៈ ផាសិន Cream Cheese ដែលបានធ្វើឲ្យផ្លែឈើប្រភេទនេះឡើងថ្លៃពី១គីឡូ ជាង ២ ០០០ រៀល រហូតដល់ ៨ ០០០ រៀលឯណោះ៕